FAQ

 • Bestellen is heel makkelijk. Onze producten kun je via de webshop bestellen. Indien een artikel niet voorradig is wordt dat vermeld en kun je (indien mogelijk) een nabestelling plaatsen. 

  In onze webshop kun je betalen via iDeal of Paypal.

 • Standaard binnen NL: €3,95
  Standaard binnen Europa: €7,95

  Voor buitenlandse verzendingen variëren de kosten aan de hand van het afleveradres.

  Indien een product op voorraad is wordt deze binnen 1-2 werkdagen verstuurd via PostNL of DHL. Je ontvangt van ons een Track & trace nummer per mail, hiermee kun je de verzending van jouw order volgen.

 • Retourneren werkt als volgt:

  Meld via info@peoplesprints.nl dat je een artikel wilt retourneren, met vermelding van de productnaam en jouw ordernummer. 

  Je ontvangt van ons een retourbevestiging met daarop het retour adres.

  Stuur het product onbeschadigd en in de originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling terug, bij voorkeur via aangetekende post (zo heb je een bewijs van de retourzending). Voeg de originele factuur en onze retourbevestiging toe aan het pakketje.

  Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

  Producten uit de Sale kunnen niet worden geretourneerd!

 • Wij garanderen dat elk door ons geleverd artikel voldoet aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan ten tijde van de levering redelijkerwijs kunnen worden gesteld en waarvoor zij bij normaal gebruik zijn bestemd. Voor de geleverde producten geldt een garantie zoals deze door onze toeleveranciers wordt geboden.

  Desondanks kan het gebeuren dat één van onze producten ondanks onze voorzorgsmaatregelen toch schade oploopt of dat er per ongeluk een verkeerd product wordt geleverd. Check daarom bij ontvangst van je bestelling de juistheid en de staat van de geleverde producten. Doe dit meteen en als er iets niet is goed gegaan, neem dan tijdig (binnen de termijnen die hierna worden genoemd) contact met ons op op de onderstaande wijze. We wijzen er op dat er geen sprake zijn van garantie is in de volgende gevallen:
  – De melding van de klacht niet op tijdig wordt gedaan.
  – De slijtage als normaal kan worden beschouwd.
  – Er beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.
  – Gevolgen van terechte klacht
  – Wij kunnen bij een terechte klacht naar eigen keuze het product vervangen, herstellen of u de aankoopprijs inclusief de verzendkosten terugbetalen.

  De termijnen voor reclameren zijn:
  – Bij niet- uiterlijke gebreken: binnen 1 maand
  – Bij uiterlijke gebreken: onmiddelijk

 • Wanneer je persoonsgegevens verstrekt of een betaling doet op onze website, gebeurt dit via een beveiligde verbinding. Wij hebben onze systemen up-to-date beveiligd tegen inbraak, virussen en andere aanvallen. People’s Prints respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Jouw gegevens worden door ons gebruikt om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.

  Wat gebeurt er met jouw gegevens?
  Als je een bestelling plaatst, hebben wij jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om jouw bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

  Om het winkelen bij ons zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming jouw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot jouw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de gebruiksvriendelijkheid van onze website verder optimaliseren.

  Met jouw toestemming gebruiken wij jouw gegevens om je te informeren over ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kan je ons dat laten weten door een e-mail te sturen.

  Gegevens over gebruik van onze site en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

  People’s Prints verkoopt jouw persoonlijke gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

  Mogelijk wordt er gebruik gemaakt van cookies. De gegevens blijven echter volledig anoniem.

  Met deze gegevens kan de identiteit van bezoekers niet worden vastgesteld. De gegevens worden ook niet gekoppeld aan persoonlijke gegevens. Je kunt de toekomstige vergaring en opslag van gegevens te allen tijde weigeren.

  Indien je nog vragen hebt over ons privacybeleid, dan kan je een e-mail sturen naar info@peoplesprints.nl. 

 • info@peoplesprints.nl

  M.Westenenk
  KvK: 55042783
  BTW: NL10.48.237.B01

  Burgemeester Kerssemakersstraat 2
  8101 AN Raalte